Vállaljuk a legyártott nyomtatott áramkörök felprogramozását és tesztelését. A funkcionális tesztelés (FCT) folyamán ellenőrizzük a tesztelendő áramkör (DUT) működését valós körülményeket szimulálva.

A tesztelési feladatokat egyedi tűágyas befogóval, vagy a vevő által biztosított csatlakozási felületen keresztül, két módon tudjuk elvégezni:

  • vevői specifikációk alapján alapvető műszerekkel (programozó, tápegység, multiméter és oszcilloszkóp), tesztelő berendezésekkel bizonyosodunk meg az áramkör működéséről; igény szerint egyedi programozó és tesztelő áramkört is tudunk készíteni a feladathoz
  • speciális tesztelési módszer esetében vevő által biztosított műszerekkel és szoftverrel végezzük el az eljárást a legyártott áramkörökön

Ezen megoldások segítségével rövid idő alatt nagy darabszámú termék programozását és tesztelését tudjuk hatékonyan elvégezni.

Az alábbi videóban egy olyan tesztberendezés működését láthatják, amelynek a hardverét és a szoftverét is mi fejlesztettük a vevő által megadott mérési paraméterek alapján. A berendezés minden ellenőrzött áramkörről elektronikus teszt jegyzőkönyvet készít.

Az általunk készített egyik programozó készülékről az alábbi linken találhat még képeket.