Az Albacomp EA Kft. azért jött létre, hogy kiváló minőségű gyártási, összeszerelési és tervezési szolgáltatásokat nyújtson hazai és európai orvosi-, ipari-, autóelektronikai, biztonság- és kommunikációtechnikai területeken működő ügyfelei számára.

Szolgáltatásaink:

Tekintse meg bemutatkozó videónkat:

Miért érdemes velünk gyártatnia?

Gyártóbázisunk technológiai és személyi adottságait tekintve is nagyon rugalmasan került kialakításra, képesek vagyunk gyorsan váltani a különböző termékek, eltérő nagyságú sorozatok között. Ennek köszönhetően – bár a fő profilunk a kis-közepes szériák (havi néhány tíz darabtól havi néhány ezer darabig) gyártása – vállaljuk prototípusok, proto sorozatok gyártását is, ezen a területen olyan neves nemzetközi ügyfeleink vannak, mint a ThyssenKrupp, vagy a Robert Bosch.

A 2011-ben létrejött Albacomp EA Kft. az Albacomp Zrt. 1992 óta működő elektronikai gyártási területét viszi tovább. Már az 1990-es évektől kezdődően felületszerelt (SMD) alkatrészekkel terveztünk különböző elektronikai berendezéseket, az SMT technológia pedig lehetővé tette magas minőségű termékek széles skálájának gyártását.

A több mint két évtizedes tapasztalat mellett a minőségre az is garanciát jelent, hogy ISO 9001 minőségirányítási, illetve ISO 14001 környezetirányítási tanúsítvánnyal  is rendelkezünk. A legyártott termékek végellenőrzését érvényes vizsgával rendelkező IPC-A-610 specialista végzi.

 

Integrált minőség és környezetpolitikai Nyilatkozat           Általános szerződési feltételek