Cégünk a legkorszerűbb gyártási technológiákat és minőségellenőrzési folyamatokat alkalmazza, hogy kimagasló minőségű termékeket biztosíthassunk Ügyfeleinknek.

Jelenleg két teljesen automata soron gyártunk, ahol Panasonic és Samsung beültetőgépekkel és stencil printerekkel dolgozunk. Heller és Rehm reflow kemencéink ideális teljesítményét KIC K2 hőprofilmérővel tudjuk még jobban az egyes termékek igényeihez állítani. Gyártóbázisunk technológiai kialakítása rugalmas, 0201-es méretű SMD alkatrészektől kezdve a QFP és BGA/uBGA tokozású integrált áramkörökig minden fajta alkatrész beültetését el tudjuk vállalni kiváló minőségben. A Panasonic és az Albacomp EA együttműködéséről az alábbi cikkben olvashat:  Hungarian prototyping specialist Albacomp EA relies on Panasonic Factory Solutions

 

Albacomp EA SMD gyártósor

Az Ersa Versaflow 3/35 Inline szelektív forrasztógép nagy sorozatban képes kontrollálható paraméterek mellett egyenletes minőségben beforrasztani a furatszerelt alkatrészeket, köszönhetően a X–Y–Z irány-ban szabadon mozgatható forrasztómoduljának. Az előkészített NYÁK panelek betöltését követően a program alapján a szórófej felviszi a fluxot (folyasztószert), majd a két oldali előmelegítést követően megkezdődik az alkatrészek forrasztása. A forrasztások minősége folyamatosan ellenőrizhető egy nagyfelbontású kamera segítségével, így hiba esetén hamarabb beavatkozhatunk.

Albacomp EA szelektív forrasztó állomás ERSAFLOW

Albacomp EMS InJet 888 PCB mosó
Az InJet 888 egy 100%-ban zárt mosó, öblítő és szárító berendezés, amely a forrasztási maradékok (Flux) eltávolítására szolgál. Minden funkció így a mosás, öblítés és a szárítás is teljesen automatizáltan egy nagy kamrában történik. Különböző méretű panelek, és kiegészítők (maximum: 850x800x600mm) esetén is kiváló eredménnyel használható.
  Amiért mi szeretjük:
 • Masszív, tartós fém ház
 • Egyszerű, gyors kezelés
 • Számos hasznos kiegészítő
 • Különböző szintű felhasználói profilok

 

Az elmúlt időszakban üzemeltünk be egy Koh Young Zenith Alpha 3D mérési ellenőrzési technológiával és saját mesterséges intelligenciával (AI) rendelkező automata optikai vizsgáló berendezést, amellyel még pontosabb lesz a termékek ellenőrzése, biztosítva a kimagasló gyártási minőséget. 

 • Továbbfejlesztett 3D mérés saját AI technológiával.
 • Fejlett alkatrész ellenőrzés, akár 25mm magas alkatrészekkel ültetett nyák panelek vizsgálata, árnyékolás okozta nehézségek leküzdése.
 • Egész nyákra kiterjedő idegen anyag ellenőrzés (WFMI) - rosszul elhelyezett IC-k, forraszgolyók, törmelékek és egyéb idegen anyagok ellenőrzése.
 • AI alapú innovatív geometria alapú automatikus programozás (KAP), amely segítségével csökkennek a programozási, átállási idők.tos magasságmérés BGA és CSP alkatrészekhez
 • KSMART Solutions mesterséges intelligenciát használ a folyamatirányítás automatizálásának elősegítésére. Folyamatosan adatokat gyűjt, hogy ezzel is javítsa a minőséget és a költségeket.

 

AOI Zenith Alpha
Albacomp EA szelektív lakkozás
Az elektromos áramkörök védelme érdekében a legkiválóbb megoldás a lakkozás, amely a nedvesség a por, nedvesség, vegyi anyagok és szélsőséges hőmérséklet ellen nyújt védelmet. E mellett a bevonat megoldást jelenthet a mechanikai behatások és a rezgés ellen is. Ezt a folyamatot számos eszközzel el lehet végezni, spray, festékszóró stb., azonban a termékek növekvő komplexitása és igények növekedése miatt is kellett ezt a folyamatot automatizálni. A Nordson ASYMTEK lakkozóval a legmagasabb minőséget és termelékenységet tudjuk biztosítani, ahol fontos a pontosság és az ismételhetőség!