Cégünk rövid határidővel vállalja nyomtatott áramkörök magas színvonalon és kedvező áron történő tervezését és gyártását. Fejlesztőmérnöki csapatunk segítségével rendszeresen nyújtunk NYÁK tervezési szolgáltatást nagy multinacionális és kis hazai cégek részére egyaránt.

A tervezés történhet kapcsolási rajz vagy funkcióleírás alapján is, a tervezést korszerű fejlesztőeszközeinkkel korlátlan rétegszámig el tudjuk végezni. Emellett vállaljuk meglévő termékek újratervezését, korszerűsítését.

Albacomp EA EMS tesztelés és programozás

 

Az általunk tervezett nyomtatott áramköröknél – jelentős gyártási tapasztalatunknak köszönhetően – megfelelő súllyal tudjuk figyelembe venni a gyárthatósági és szerelhetőségi szempontokat is, így azok gyártása költséghatékony lesz. Ez véleményünk szerint nagyon fontos, mert kihat mind a végtermék minőségére, mind az árára.

A megtervezett PCB gyártását rövid határidővel tudjuk vállalni, több külföldi és hazai partnerrel dolgozunk rendszeresen. Tapasztalatunk alapján kiválasztjuk a legkedvezőbb árú beszállítót, aki megfelelő minőségben és határidővel tudja szállítani a NYÁK paneleket. Beszerezzük a beültetéshez szükséges alkatrészeket, majd elvégezzük a beültetést, így ügyfeleink a folyamat végén már a készterméket vehetik kezükbe. Sok értékes időt és pénzt takaríthat meg, ha egy kézbe adja a teljes tervezési és gyártási folyamatot! 

Ha nagy tapasztalattal rendelkező NYÁK tervezőre van szüksége, keressen minket elérhetőségeinken!