Magyar fejlesztés nyújt megoldást a természetjárókat, kutya és macskatartókat leginkább érintő problémára, a kullancsok általhordozott betegségek megelőzésére.

A kullancsok számos olyan betegséget terjesztenek, amely veszélyt jelentenek családtagjainkra valamint kis házi kedvenceinkre (Lyme kór, vírusos agyvelőgyulladás). A ProtectOne által fejlesztett szakaszos ultrahangos technológiával működő innovatív eszköze megvédi viselőjét a parazitáktól. A készülék által kibocsájtott magasfrekvenciás hangok az ember fül számára nem hallhatók és a kutyák, macskák számára sem zavaró. A kullancsok és más rovarok számára viszont zavaró hatást kelt, amelytől inkább eltávolodnak. Az ultrahang a kemény (fa, épület) felületekről visszaverődik, míg a puha tárgyak (szövet, függöny) elnyelik azt. Így cipőn, vagy ruhán kívül, állatok nyakörvén hordva védőpajzsként funkcionál.

 

Évek óta dolgozunk együtt a ProtectOne Kft.-vel akik évről évre ránk bízzák a termékeik gyártását, programozását - tesztelését és végszerelését. Termékük folyamatos fejlődésen ment keresztül, amelyhez tervezői, és műszaki segítséget is nyújtunk, hogy az még jobban szolgálja a végfelhasználói igényeket. Fontos volt, hogy optimalizáljuk a termékeket a gyártási követelményeknek megfelelően, hogy egyszerűbbek és gyorsabbak legyenek a gyártási folyamtok.

A gyártáshoz szükséges alkatrészek egy részének beszerzését is ránk bízták, amely a kialakult válságos helyzetben gyakran új kihívások elé állít bennünket, hiszen fontos, hogy folyamatos szállítsuk a kész termékeket. Évről évre nő a megrendelt termékek mennyisége, két év alatt megduplázták a forgalmukat!

 

Albacomp EA végszerelés TICKLESS HUMANAlbacomp EA final assembly TICKLESS PETAlbacomp EA gyártás támogatás TICKLESS RUNAlbacomp EA programozás és tesztelés TICKLESS DOG

A nyákok beültetését követően teszteljük és programozzuk azokat egy egyedileg erre a célra tervezett és épített tűágyas programozó készülékekkel.

A hálózati tápellátású és a hagyományos lapos elemes termékeik mellett elérhető újratölthető akkumulátorral rendelkező kullancsriasztó készülék is, amelynél az akkumulátorok tesztelését egy egyedileg erre a célra épített készülékkel oldottuk meg, úgy hogy egyszerre közel 300db akkumulátort tölt fel illetve tesztel a berendezés.

 

Albacomp EA akkumulátor termékek tesztelése

A sikereiknek köszönhetően új termékek fejlesztése is folyamatban van, amelyhez mi gyártottuk a prototípusokat, de hogy pontosan milyen újdonságok lesznek ezek, azt természetesen nem árulhatom el! Ha további információt szeretne megtudni a termékekről, látogasson el a weboldalukra: https://protectone.com/