Nyűgnek érzi az alkatrész beszerzést? Bízza ránk az ezzel járó nehézségeket!

Cégünk sok nagy külföldi és hazai alkatrész disztribútorral áll napi kapcsolatban, ennek köszönhetően versenyképes alkatrész és NYÁK panel árakat és gyors szállítási határidőket tudunk kínálni arra az esetre, ha szeretne megszabadulni a beszerzés nyűgjétől.

Albacomp EMS alkatrész beszerzés

Milyen előnyökkel járhat ez Önnek?

  • Gyártó cégként nagy tételben vásárolunk, így nagyobb árkedvezményt tudunk érvényesíteni a beszállítóknál.
  • Alacsonyabb üzemeltetési (és munkaerő) költség érhető el azzal, hogy nem kell a beszerzéssel, raktározással és készletgazdálkodással foglalkoznia.
  • Nem kell minőségellenőrzéssel, és hibás teljesítésekkel, panaszokkal foglalkoznia és nem lesz emberi hibákból származó költsége sem.
  • Alacsonyabb adminisztrációs költség, kevesebb számla, kevesebb tranzakciós költség.
  • Alkatrész szórás: a gyártás során az alkatrészek 1-3%-a lesz hulladék, fontos számolni a gépek beállítása során valamint a beültetéskor a gépek által elszórt alkatrészek mennyiségével is. Ezekkel számolni kell a beszerzés során, hiszen egy-egy alkatrész pótlása jelentős többletköltséget jelenthet.
  • Finanszírozás: az alkatrészek beszerzése akár több hónapig is eltarthat, a gyártási folyamat akár további heteket vehet igénybe (gyártási és ellenőrzési folyamatok). Két gyártás közt az alkatrészeket tárolni kell, ami jelentős költségekkel is járhat (speciális tárolás).
  • Minőség: az EMS szolgáltató felelős a végtermékek minőségéért, ahol nagyon fontos, hogy a NYÁK panelek az alkatrészek és kiegészítők minősített beszállítóktól érkezzenek.
  • Hatékonyabb üzleti modell: napjainkban a sikerhez elengedhetetlen, hogy hozzáadott értéket és nyereséget termelő folyamatokra építsük vállalkozásunkat. Ehhez elengedhetetlen bizonyos folyamatok kiszervezése!
  • Ütemezett szállítás: ügyfeleink költségeit csökkenti, hogy képesek vagyunk tárolni a legyártott termékeket, és azokat lehívásoknak megfelelően átadni részükre.
  • A beszerző csapatunk befolyása biztosítja a beszállítóknál, hogy az alkatrészek ellenőrizhető módon és a legjobb minőségben álljanak rendelkezésre.

 

Komplett BOM listákkal dolgozunk, így nyugodtan ránk bízhatja a teljes alkatrészlista beszerzését és akár a raktározást is, minden ügyfelünk készletét elkülönítve tároljuk.

Emellett passzív alkatrészekből jelentős raktárkészlettel rendelkezünk.

Ha komplett BOM-ra szeretne ajánlatot kérni tőlünk, jelentősen gyorsítja és egyszerűsíti a munkánkat, ha a mellékelt táblázattal azonos, vagy ahhoz hasonló formában adja meg számunkra az alkatrészek adatait.

Vállaljuk NYÁK panelek beszerzését is rövid határidővel.

Albacomp EA EMS NYÁK tervezés

Több külföldi és hazai partnerrel dolgozunk rendszeresen, így legyen szó bármilyen PCB-ről tapasztalatunk alapján kiválasztjuk a legkedvezőbb feltételekkel szállító beszállítót legyen szó kis közepes vagy akár nagy szériákról.